Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ Η ΑΕΚ


Αλήθεια τι γίνεται με την αεκ πριν τα κρίσιμα ματς με τον ολυμπιακό ??? τελευταίο συμβάν το επεισόδιο του γνωστού οξύθυμου τζειμπουρ με τον μπαγεβιτς με κατάληξη τον "πρίγκιπα" να στείλει τον "τρομοκράτη" στα αποδυτήρια χωρίς να συνεχίσει την προπόνηση
τα ίδια είχαν γίνει πριν το 1ο ματς με τον οσφπ φέτος και στην περσινή αναμέτρηση των 2 ομάδων

Απορρίφθικε το αίτημα της copyleft γιά την παρουσίαση του νέου τεύχους στο χώρου του Πολιτιστικού κέντρου Κιάτου, απο τον φορέα διαχείρισής του(ΔΕΑΠΑΣ).
Η απόφαση αυτή στηρίχθηκε στη θέση του Δήμου Κιάτου να μην δίνονται οι χώροι του για εκδηλώσεις με πολιτικό χαρακτήρα!!!!!
Να σημειωθεί ότι η copyleft είμαστε μια ομάδα ανθρώπων, που με στόχο την δράση απέναντι στη στασιμότητα της βολής μας, συνυπάρχουμε με πολιτική άποψη (ευτυχώς), χωρίς κομματικές ή κοινωνικές ταυτότητες. Σπάζοντας κατ' αρχάς το <διαίρει και βασίλευε>!

"Aδελφικο" μπλογκ http://copyleft48.blogspot.com/

Επεκτείνεται η έρευνα για την υπόθεση Siemens

Επεκτείνει, αυτεπαγγέλτως, ο 4ος ειδικός ανακριτής, Νίκος Ζαγοριανός, την έρευνα για τα λεγόμενα «μαύρα ταμεία» της Siemens, σε σκέλος της υπόθεσης, που αφορά την εξαγορά μέρους του ρουμανικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών ROM TELECOM από τον ΟΤΕ, το 1998...


Στο ανακριτικό γραφείο έχουν φθάσει, μέσω της Eurojustice, εμβάσματα που σχετίζονται με συμβάσεις, οι οποίες είχαν υπογραφεί μεταξύ της Siemens και του ελληνικού δημοσίου, με αφορμή την εξαγορά της ROM TELECOM.

Για το λόγο αυτό, τίθεται υπό ανακριτική διερεύνηση και η υπόθεση των συμβάσεων αυτών, ώστε να εντοπιστεί αν προκύπτουν και από ποια πρόσωπα αξιόποινες πράξεις.

Ο κ. Ζαγοριανός, εξάλλου, παρέλαβε νέα εμβάσματα από το Λουξεμβούργο και την Ελβετία, που σχετίζονται με την υπόθεση της προμήθειας του συστήματος ασφαλείας C4I.

Μεταξύ αυτών είναι και έμβασμα το οποίο καταλήγει σε λογαριασμό, που φέρει την κωδική ονομασία «Ρόζος», το οποίο ως στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθει.
πηγη* http://troktiko.blogspot.com/
href="http://prezatv.blogspot.com/2009/04/blog-post_7564.html">

Το τσογλάνι και οι φίλοι τουσας καλωσορίζουμε στο μπολκ μας που είναι αποκλειστικά για αυτούς που θέλουν να μάθουν την αλήθεια ... Μακριά από ρουφιάνους - δημοσιογράφους - πολίτικους και άλλα τσογλάνια
Από Δευτέρα 27-04-09 θα είμαστε σε συνεχή ενημέρωση του μπλογκ μας με δικά μας θέματα προς το παρόν θα δανειστούμε από "φιλικά" μπλογκ
καλή ανάγνωση