Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΪΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Περιβαλλοντική Κίνηση Αντίκυρας Η ΑΡΤΕΜΙΣ, σας καλεί το Σάββατο 9 Μαΐου στις 7.00 το απόγευμα στην πλατεία της Αντίκυρας σε εκδήλωση με θέμα:

«ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ»

Στην εκδήλωση θα παρουσιασθούν για πρώτη φορά τα πορίσματα δυο μελετών που εκπονήθηκαν πρόσφατα για την περιοχή μας:

“Αποτίμηση περιβαλλοντικών μελετών για την κατασκευή και λειτουργία των θερμοηλεκτρικών σταθμών στην περιοχή του όρμου της Αντίκυρας»

Ομιλητής: Παπανίκας Δημήτριος. τ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών.

Τμήμα Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών

Τομέας Ενέργειας, Αεροναυτικής & Περιβάλλοντος

«Επιπτώσεις στο χερσαίο και παράκτιο χώρο της ευρύτερης περιοχής της λειτουργίας του βιομηχανικού συγκροτήματος της ¨Αλουμίνιον της Ελλάδος¨

Ομιλητές:

Δρ. Χρ. Αναγνώστου. Γεωλόγος - Ιζηματολόγος

Διευθυντής Ερευνών στο Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας του ΕΛΚΕΘΕ.

Δρ. Ι. Χατζηανέστης. Χημικός - Ωκεανογράφος

Κύριος Ερευνητής στο Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας του ΕΛΚΕΘΕ.

Συνδιοργάνωση

ΔΙΚΤΥΟ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ

  • ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΤΡΑΣ
  • ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
  • ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ
  • ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
  • ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΒΟΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΪΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ...

ΑΝΕΚΔΟΤΑ

Η δίκη είχε ξεκινήσει. Ένας πολύ ανθυγιεινός τύπος δικαζόταν και ο
δικαστής απευθυνόμενος σ αυτόν λέει:
-Κατηγορείσαι ότι σκότωσες μια δασκάλα με ένα αλυσοπρίονο...
-Παλιοψεύτη ! Ακούγεται μια φωνή από το βάθος της αίθουσας του δικαστηρίου.
-Ησυχία στο ακροατήριο, φωνάζει ο δικαστής, και κοιτάζει πάλι τον
κατηγορούμενο λέγοντας του:
-Κατηγορείσαι επίσης, ότι σκότωσες το παιδί που μοιράζει τις εφημερίδες με
ένα φτυάρι...
-Παλιομίζερε ! Ακούγεται η ίδια φωνή από το βάθος της αίθουσας του
δικαστηρίου.
-Είπα ησυχία ! Φωνάζει ο δικαστής, κοιτάζει πάλι τον κατηγορούμενο και του
λέει:
-Κατηγορείσαι επίσης, ότι σκότωσες και ένα ταχυδρόμο με ένα ηλεκτρικό
τρυπάνι...
-Εγωιστικό γαϊδούρι ! Ξεφωνίζει ο ίδιος τύπος.
-Τι ξεσπάσματα είναι αυτά κύριε μου; Ρωτά ο δικαστής.
-Κύριε Δικαστά, είμαι γείτονας του κατηγορούμενου 10 χρόνια τώρα, και
ξέρετε...
...ποτέ δε μου δάνεισε ένα εργαλείο όταν το χρειαζόμουν
Αγαπητο τροκτικο και λοιπα μπογκ που εχουν παρομοια αποψη οτι ο περρης ο θεμος και ολες οι σατυρικες εκπομπες εκανα την θωδη να "λαλισει" .Μετα λυπης μου διαβαζω σε εσας και αλλα μπλογκ και γνωστο πορταλ γνωστου δημοσιογραφου του κ.... και της αποκαλυψης του μ.τ να συμφωνουν οι γνωμες σας και επιριπτεται ευθυνες σε εκπομπες οπως "ολα8" μητσικωστα λαζοπουλο για την τρελα της θωδη ..Κοιτατε το δεντρο και χαθηκε το δασος , οι μεσημβρινες εκπομπες την εφτασαν σε αυτη την κατασταση αυτοι την επεζαν καθε μερα μια πανω σε αλογο μια κλεοπατρα κ.τ.λ .Οι σατυρικες εκπομπες απλως σχολιαζουν και με τον τροπο γελοιοποιουν το ηδη γελοιο θεαμα οπως γελαγαμε ολοι και ολοι σε κατιδιαν συζητησεις σχολιαζαμε και γελαγαμε.Η ελευθερη εκφραση του μπλογκ συσσωμη επιθεση στις σατυρικες εκπομπες? και κανενας μα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ειπε για παρουσιαστες ειδησεων που την εκαναν πρωτο θεμα και την καλουσαν σε παραθυρα να πει την γνωμη της για τα παντα. Κυριε ταρζαν με την ζουγκλα σου εσυ δεν ησουν που την καλουσες στις εκπομπες την εμφανιζες αγωνιστρια οταν γελαγαν ολοι που ανεβενε στα τρακτερ?? στο πορταλ σου δεν την ειχε πρωτο θεμα?? αι σιχτιρ τωρα

ΤΩΡΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ??

Αγαπητο τροκτικο και λοιπα μπλογκ που εχουν παρομοια αποψη οτι ο περρης ο θεμος και ολες οι σατυρικες εκπομπες εκανα την θωδη να "λαλισει" .Μετα λυπης μου διαβαζω σε εσας και αλλα μπλογκ και γνωστο πορταλ γνωστου δημοσιογραφου του κ.... και της αποκαλυψης του μ.τ να συμφωνουν οι γνωμες σας και επιριπτεται ευθυνες σε εκπομπες οπως "ολα8" μητσικωστα λαζοπουλο για την τρελα της θωδη ..Κοιτατε το δεντρο και χαθηκε το δασος , οι μεσημβρινες εκπομπες την εφτασαν σε αυτη την κατασταση αυτοι την επεζαν καθε μερα μια πανω σε αλογο μια κλεοπατρα κ.τ.λ .Οι σατυρικες εκπομπες απλως σχολιαζουν και με τον τροπο γελοιοποιουν το ηδη γελοιο θεαμα οπως γελαγαμε ολοι και ολοι σε κατιδιαν συζητησεις σχολιαζαμε και γελαγαμε.Η ελευθερη εκφραση του μπλογκ συσσωμη επιθεση στις σατυρικες εκπομπες? και κανενας μα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ειπε για παρουσιαστες ειδησεων που την εκαναν πρωτο θεμα και την καλουσαν σε παραθυρα να πει την γνωμη της για τα παντα. Κυριε ταρζαν με την ζουγκλα σου εσυ δεν ησουν που την καλουσες στις εκπομπες την εμφανιζες αγωνιστρια οταν γελαγαν ολοι που ανεβενε στα τρακτερ?? στο πορταλ σου δεν την ειχε πρωτο θεμα?? αι σιχτιρ τωρα

ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ Η ΘΩΔΗ



Το Σάββατο είχε συναυλία στο Κιάτο Κορινθίας και δεν παρευρέθηκε η γνωστή τραγουδίστρια και τηλεοπτικός περίγελος των τελευταίων ετών .Όπως μάθαμε νοσηλεύεται σε κατάσταση αμόκ και παραφροσύνης όπως είχαμε διαπιστώσει και όλοι μας από τις τελευταίες εμφανίσεις σε τηλεοπτικά μεσημβρινά καραγκιοζιλίκια .Αχ Ελλάδα τις μεσημβρινής ενημέρωσης και τρέλας.

Euroleague basketball 2009 final

ΤΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Τους υποψηφίους του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ) για τις προσεχείς ευρωεκλογές πρόκειται να παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα το μεσημέρι, η γενική γραμματέας του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα.

Ποδηλατόδρομος στο δήμο Καλαμάτας

Καλαμάτα, 29/04/09. Η Δημαρχιακή Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα την κατασκευή στην πόλη ποδηλατόδρομου, μήκους 3,7 χιλιομέτρων.
Ο ποδηλατόδρομος θα ξεκινά από την Αγορά, θα διέρχεται από την οδό Νέδοντος, Αριστομένους, Πάρκο, Ναυαρίνου και θα καταλήγει στην πλατεία του Ιερού Ναού της Αναστάσεως στην παραλία.