Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ???

Κάθε μέρα όλο και πιο πολλά μπλοκς της Κορινθίας ασχολούνται με το θέμα της σκος α.σ.ε και τα φοβερά αδέλφια Ν.Π κ Β.Π οι αποκαλύψεις έρχονται η μια Μέτα την άλλη και τα email με ερωτήσεις για πληροφορίες και με στοιχεία γεμίζουν τα εισερχόμενα.. Επειδή χρωστάμε μια δημόσια απάντηση στον χρήστη με το email np**av@yahoo.gr , ναι το μπλογκ μας δεν αποτελείται από ένα και μόνο άτομο αλλά διαχειριστές είναι 3 παιδιά 2 εξ αυτών φοιτητές και ο ένας προερχόμενος από την Κορινθία ο 3ος από εμάς έχει ιδιωτική επιχείρηση στην Καλλιθέα σου έστειλα και την διεύθυνσή , βλέπεις δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι αλλά έχουμε να αποκαλύψουμε..
Μας άρεσε το θέμα της αγριάδας και σας το δίνουμε να το μελετήσετε
http://agriada.blogspot.com

Ποιά βραζιλιάνικη ομορφιά και κουραφέξαλα....

Αυτή θα ήταν η ημερίδα της χρονιάς, κύριοι της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κορινθίας και του Λυσίππειου Πνευματικού Κέντρου........
Ειδικά τώρα που το μυστικό αποκαλύπτεται (http://www.sfedona.gr) και τα κομμάτια του παζλ σιγά σιγά μπαίνουν στην θεσούλα τους .
Οι ευφυέστατοι "δημοσιογράφοι" των τοπικών ΜΜΕ, θα βοηθήσουν στο συμπλήρωμα του παζλ, ή, αυτό θα το αναμένουμε από τους συνήθεις υπόπτους (Σφήκα & Σφεντόνα);
Καμιά ερώτηση προς ΣΚΟΣ; Τον πρόεδρο της κ Καλλιμώρο; Για ψάξτε και προς Μεσσηνία πλευρά , βλέπε Κοζομπόλη (ο οποίος μίλησε για κουτάλες και διάφορα άλλα κουζινικά σκεύη).

Καλό χειμώνα Σύντροφοι.........