Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΑΛΒΕΣ....

Η προσπάθεια της Μπαρτσελόνα για το ιστορικό τρεμπλ (πρωτάθλημα και Κύπελλο Ισπανίας, Τσάμπιονς Λιγκ) θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από τα αποτελέσματα που θα φέρει στα δύο παιχνίδια-φωτιά που δίνει μέσα σε αυτή την εβδομάδα, με τον Ντάνι Άλβες να τονίζει με δηλώσεις του την τεράστια σημασία των αναμετρήσεων με Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης.

"Η ισοπαλία απέναντι στη Βαλένθια το Σαββατοκύριακο ήταν αναμόμενη και ήταν ένας καλός πόντος χάρη στην προσπάθεια και την επιμονή της ομάδας", τόνισε ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, για να συνεχίσει:

"Όμως το παιχνίδι του Σαββάτου στο Μπερναμπέου θα είναι καθοριστικό και θα καθορίσει τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Όσο για το ματς με την Τσέλσι, θα είναι δύσκολο ματς όμως ξέρουμε ότι πρέεπι να ξεπεράσουμε ένα από τα τελευταία εμπόδια για να γράψουμε ιστορία.

Δεν θέλουμε να μείνουμε έξω από τη διεκδίκηση κάτι τόσο σημαντικού".

Ερωτηθείς επίσης για το αν οι σούπερ φορμαρισμένοι Τσάβι Αντρές Ινιέστα είναι αρκετά καλοί για να έχουν θέση ακόμα και στην Εθνική Βραζιλίας, ο 25χρονος φουλ-μπακ σχολίασε με νόημα:

"Ο Τσάβι και ο Ινιέστα είναι Βραζιλιάνοι. Μου αρέσει πολύ να παίζω μαζί τους και είναι πραγματική ευχαρίστηση να τους βλέπω εν ώρα δράσης"

ΠΗΓΗ* sport24.gr