Τρίτη 28 Απριλίου 2009

ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ

ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΟ MINOA PALACE(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΘΕΜΑ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ...


Ανάστατες είναι οι αρχές ασφαλείας της Κρήτης (δουλειές με φούντες τους ανέθεσαν) από την απόφαση του κ. Παυλόπουλου να χρηματοδοτήσει το συνέδριο των υπαλλήλων της ΚΥΠ, ναι του παραρτήματος της Cia στην Ελλάδα, στο MINOA PALACE (…εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα 250τμ. με χωριστό ρηχό τμήμα για παιδιά, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, sauna, hammam, jacuzzi, cocoon, προγράμματα υδροθεραπείας, αισθητική περιποίηση προσώπου και σώματος, αρωματοθεραπεία, hot stones, θεραπευτικό ή χαλαρωτικό μασάζ, σιάτσου, κομμωτήριο…).
Κι όλα αυτά με τον ιδρώτα του ελληνικού λαού! Για να γίνει κατανοητό η χρηματοοικονομική «σχέση» κυβέρνησης-συνδικαλιστών ΚΥΠ, ενώ Συνέδριο θα είναι μονοήμερο (3 Μάη), οι ΚΥΠατζήδες φθάνουν την Πέμπτη 30 Απρίλη στο MINOA PALACE και αναχωρούν μετά το Συνέδριο.
Η παρέμβαση για να «επιλεγεί» το ξενοδοχείο MINOA PALACE και να χρυσοπληρωθεί… ήταν του εισαγγελέα της χούντας και πολιτικού προϊσταμένου της ΕΥΠ, για να ενισχυθούν οι κομματάρχες του στα Χανιά!
Το μεγάλο πρόβλημα για την κυβέρνηση και τις αρχές ασφαλείας, είναι οι κινητοποιήσεις που ετοιμάζουν μαζικοί φορείς των Χανίων, αλλά κι ολόκληρης της Κρήτης, που δεν ξεχνούν το ρόλο της ΚΥΠ στις υποθέσεις των υποκλοπών, των Πακιστανών, αλλά ειδικότερα όταν με την ισραηλινή Μοσάντ τρομοκράτησαν τους φιλάθλους
στον αγώνα ποδοσφαίρου Ελλάδας – Ισραήλ.

Μάλιστα, έχει ζητηθεί "συνδρομή" από τη ΝΑΤΟϊκή βάση της Σούδας... ώστε να μην ενοχληθούν οι συνεδριάζοντες ρουφιάνοι!
ΠΗΓΗ*ΠΡΕΖΑ ΤV