Κυριακή 26 Απριλίου 2009

ΠΑΡΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΝΤΟ...


Την είδηση της μεταγραφής επιβεβαιώνουν οι μάνατζερ του Ισπανού γκολκίπερ καθώς ανέφεραν ότι το θέμα πρέπει να θεωρείται λήξαν «Κάποιες μικρές λεπτομέρειες απομένουν, αφού ο Ολυμπιακός έχει ήδη συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου και ο παίκτης περιμένει απλώς τα τυπικά», τόνιζαν οι εκπρόσωποι του.

Ο Πάρντο, όπως όλα δείχνουν, θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2010 αλλά επειδή τα χρήματα που θέλουν οι Ρουμάνοι δεν είναι πολλά ίσως η... κανονική μεταγραφή να γίνει από τώρα. Ανάμεσα στην Ραπίντ και τον Ολυμπιακό υπάρχει μια μικρή διαφορά, γύρω στις 100.000 ευρώ, αλλά ο σύλλογος του Βουκουρεστίου δεν μπορεί να πιέσει αφού χρωστάει πολλά χρήματα στον Πάρντο και φοβούνται ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να μείνει ελεύθερος.

Στον 26χρονο πορτιέρο οφείλονται από τους Ρουμάνους 750.000 ευρώ και αυτά ζήτησαν από τους «ερυθρόλευκους» ώστε να τον πάρουν δανεικό και στο τέλος της επόμενης σεζόν να πληρώσουν ένα ποσό αν θελήσουν να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Ο ατζέντης του Ισπανού τερματοφύλακα φέρεται να βρίσκεται στην Αθήνα ενώ μέχρι την Τρίτη αναμένεται και ο Πάρντο προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.


πηγη* gazzeta.gr